HomeSuffolk libraries day → Suffolk Libraries Day Book Journey timetable

Suffolk Libraries Day Book Journey timetable

In the lead-up to Suffolk Libraries Day (Sat 12 Oct), we’ve challenged ourselves to send a book by a local author to all 44 of our libraries, from Bungay to Haverhill.

Can your organisation facilitate and sponsor a leg of the book’s journey? Contact nikki.hulse@suffolklibraries.co.uk for more information and to get involved.

Route Distance Date Times Person/group and method
Bungay - Beccles 6.2m Mon 7 Oct 9am - 10:30am (1.5 hours) Cooper BMW - BMW
Beccles - Oulton Broad 7.7m Mon 7 Oct 10:30am - 12pm (1.5 hours) Beccles Library - Running and cycling
Oulton Broad - Lowestoft 2.1m Mon 7 Oct 12pm - 1pm (1 hours) Hughes Electrical - van
Lowestoft - Kessingland 5.6m Mon 7 Oct 1pm - 2pm (1 hours) Care UK, Britten Court - Minibus
Kessingland - Halesworth 14.3m Mon 7 Oct 2pm - 4pm (2 hours) Suffolk Libraries staff
Halesworth - Southwold 8.6m Mon 7 Oct 4pm - 5:30pm (1.5 hours) Halesworth to Southwold Narrow Gauge Railway Society - van
Southwold - Framlingham 19.7m Tue 8 Oct 9am - 10:30am (1.5 hours) Adnams - Pink electric van
Framlingham - Saxmundham 7.6m Tue 8 Oct 10:30am - 11:30am (1 hour) Scarlett & Mustard - Van
Saxmundham - Leiston 4.3m Tue 8 Oct 11:30am - 12pm (0.5 hours) Suffolk Libraries staff
Leiston - Aldeburgh 3.9m Tue 8 Oct 12pm - 12:30pm (0.5 hours) East of England Co-op - 'Sourced locally' van
Aldeburgh - Wickham Market 12.3m Tue 8 Oct 12:30pm - 2:30pm (2 hours) East of England Co-op - 'Sourced locally' van
Wickham Market - Woodbridge 4.8m Tue 8 Oct 2:30pm - 3:30pm (1 hour) Imagine That - the Flying Elephants runners
Woodbridge - Felixstowe 13.4m Tue 8 Oct 3:30pm - 5:30pm (2 hours) Hughes Electrical - Van
Felixstowe - Kesgrave 11.8m Wed 9 Oct 9am - 10:30am (1.5 hours) Felixstowe Coastal Patrol - truck
Kesgrave - Gainsborough 4.6m Wed 9 Oct 10:30am - 11:30am (1 hour) Penny farthing
Gainsborough - Rosehill 1.4m Wed 9 Oct 11:30am - 12pm (0.5 hours) The Suffolk Rickshaw Company - rickshaw
Rosehill - Ipswich 1.7m Wed 9 Oct 12pm - 12:30pm (0.5 hours) University of Suffolk students - transport TBC
Ipswich - Broomhill 1.2m Wed 9 Oct 12:30pm - 1pm (0.5 hours) Realise Futures - fancy dress
Broomhill - Stoke 2.6m Wed 9 Oct 1pm - 1:30pm (0.5 hours) Suffolk Libraries staff
Stoke - Chantry 1.9m Wed 9 Oct 1:30pm - 2pm (0.5 hours) Ipswich Buses & Bookstart Bear - Bus
Chantry - Capel St Mary 4.8m Wed 9 Oct 2pm - 2:30pm (0.5 hours) Ryan Insurance - Bike
Capel St Mary - Hadleigh 7.1m Wed 9 Oct 2:30pm - 3:30pm (1 hour) Suffolk Libraries staff
Hadleigh - Needham Market 11.6m Wed 9 Oct 3:30pm - 5pm (1.5 hours) Suffolk Libraries staff
Needham Market - Stowmarket 3.6m Wed 9 Oct 5pm - 5:30pm (0.5 hours) EO - Electric car
Stowmarket - Debenham 9.7m Thu 10 Oct 9am - 10am (1 hour) EO - Electric car
Debenham - Stradbroke 9.9m Thu 10 Oct 10am - 11am (1 hour) Sue and Tony Hutt - Tandem
Stradbroke - Eye 7.2m Thu 10 Oct 11am - 12pm (1 hour) Skinner's Pet Foods - Van
Eye - Ixworth 16m Thu 10 Oct 12pm - 2pm (2 hours) Hughes Electrical staff - running
Ixworth - Thurston 4m Thu 10 Oct 2pm - 3pm (1 hour) Hughes Electrical staff - cycling
Thurston - Elmswell 5.9m Thu 10 Oct 3pm - 4pm (1 hour) MHA Larking Gowen - Running in fancy dress
Elmswell - Lavenham 13.8m Fri 11 Oct 9am - 10am (1 hour) Hughes Electrical - Van
Lavenham - Great Cornard 7.3m Fri 11 Oct 10am - 11am (1 hour) Suffolk Family Carers - Classic car and motorbike
Great Cornard - Sudbury 1.5m Fri 11 Oct 11am - 11:30am (0.5 hours) River Stour Trust and Quay Explorers @ 3rd Sudbury Scout Group - Boat
Sudbury - Long Melford 3.6m Fri 11 Oct 11:30am - 12pm (0.5 hours) Zoe Bridges - Running
Long Melford - Glemsford 3.7m Fri 11 Oct 12pm - 12:30pm (0.5 hours) Felix Vintage Coaches - Coach
Glemsford - Bury St Edmunds 13.2m Fri 11 Oct 12:30pm - 2pm (1.5 hours) Sue Baker - Unicorn
Bury St Edmunds - Brandon 15.2m Fri 11 Oct 2pm - 4pm (2 hours) Hughes Electrical staff - Sports car and fancy dress
Brandon - Lakenheath 6.2m Fri 11 Oct 5pm - 7pm (2 hours) Brandon Fern Hoppers - Running
Lakenheath - Mildenhall 5.8m Sat 12 Oct 9am - 10am (1 hour) Friends of Lakenheath Library (F.O.L.K.) - Tractor
Mildenhall - Newmarket 9.9m Sat 12 Oct 10am - 10:30am (0.5 hours) East of England Cooperative (in a hearse!)
Newmarket - Kedington 13.6m Sat 12 Oct 10:30pm - 12pm (1.5 hours) Hughes Electrical staff - Tractor
Kedington - Clare 6.3m Sat 12 Oct 12pm - 1pm (1 hour) Hughes Electrical staff - Classic American muscle car
Clare - Haverhill 8.3m Sat 12 Oct 1pm - 2pm (1 hour) Hughes Electrical staff - Pedal power
Total distance 323.9m